Gästabud och tält

Gästabudet

”Näralivetupplevelser”
Vår filosofi med event av olika slag är att det skall vara lärorikt, roligt och
rogivande, med tid att göra saker tillsammans och komma varandra närmare. Vi anordnar konferenser för de som vill ha det lugnt och äta gott. Vi tar små grupper upp till 60 personer på vår krog, eller upp till 150 personer i tältkåta.

På Kalvefalls får grupper som bokar exklusivitet!
Vårt Gästabud är enormt minnesrikt. Deltagarna får göra upp eld med pinnar samt laga en läcker trerättersmiddag med forntida matlagningsmetoder. Det är starkt sammanbindande att hjälpas åt att tillaga maten och sedan bjuda varandra på både mat och en måltidsupplevelse man inte glömmer. Hos oss är det ingen som mäter eller analyserar, utan här är det hela gänget som njuter av hela gängets insatser.

Det kallar vi teambildning.

Givetvis instruerar vi såväl elduppgörelser som matlagning.
Kontakta Olle för att skapa just Er variant av Gästabudet.

olle@kalvefalls.se, 014091133


Hyra tält och kåta

Kalvefalls har många tält och kåtor i olika storlekar som passar för olika ändamål. Allt från små tremanskåtor till gigantiska jättekåtor med plats för 150 personer sittandes vid bord. Vi har militära förläggningstält, sjukvårdstält och stora förrådstält och även rejäla partytält. Med dessa kan vi skapa ”Stora Hotälltet” och sätta upp bord för upp till 300 personer under tältduk med matsalar, kök, lobby, spa och vad man nu kan önska sig av ett hotell i vildmarken
Hör av er för prisuppgift och detaljer.

olle@kalvefalls.se, 014091133